Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οροι και προυποθέσεις – Πληροφορίες προιόντων , παραγγελιών και αποστολών

Οροι και προυποθέσεις -Πληροφορίες προιόντων , παραγγελιών και πληρωμών

Προιόντα

Τα προιόντα μας είναι μεταχειρισμένα , ελεγμένα για την καλή τους λειτουγία και επισκευασμένα ή συντηρημένα όπου χρειάστηκε , με αυθεντικά ανταλλακτικά , πολλές φορές ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ποιότητας απο τα δικά τους.

Εξαιρούνται τα προιόντα που είναι ακόμα καινούρια ή στην συσκευασία τους (new old stock) τα οποία θεωρούνται αχρησιμοποίητα. Σε αυτή την περίπτωση θα  υπάρχει σχετική αναφορά στην περιγραφή.

Οι μεταχειρισμένοι δίσκοι βαθμολογούνται σύμφωνα με διεθνές σύστημα που περιλαμβάνει κατάσταση δίσκου και εξωφύλλου εκτός αν είναι σφραγισμένοι. Οι δίσκοι ΔΕΝ έχουν εγγύηση.

Τα περισσότερα προιόντα είναι μοναδικά δηλαδή δεν έχουν απόθεμα . Οπου υπάρχει απόθεμα αναφέρεται κάτω απο τον τίτλο του προιόντος. Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά την περιγραφή.

Δίνουμε εγγύηση τριών ( 3 ) μηνών σε όλα μας τα προιόντα ΕΚΤΟΣ των δίσκων.

Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά την περιγραφή των προιόντων .

ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές προιόντων περιλαμβάνουν  ΦΠΑ 24 % . Οτιδήποτε εμφανίζεται στον ιστότοπο σχετικά με αποδεικτικό παραγγελίας ή ενημερωτικό καλαθιού ΔΕΝ είναι απόδειξη ή τιμολόγιο. Εχει καθαρά ενημερωτικό και αρχειακό χαρακτήρα. Η απόδειξη είναι συνοδευτικό του δέματος και θα την λάβετε μαζί με τα προιόντα που αγοράσατε .

Αποστολές παραγγελιων

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία)  και χρεώνονται ανάλογα με το βάρος τους , όπως δηλαδή υπολογίζουν τα κόστη αποστολών τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Στο κόστος αυτό περιλαμβάνονται και τα έξοδα συσκευασίας και δρομολόγησης        (handling) . Έχουν αριθμό ανίχνευσης και παρακολουθούνται / ανιχνεύονται on-line απο την εφαρμογή της υπηρεσίας  (https://itemsearch.elta.gr/en-GB)  .  Δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για χαμένες ή κατεστραμμένες αποστολές και γενικότερα για θέματα υπευθυνότητας ταχυδρομείου.

Αποστέλλονται απο εμάς μέσα σε διάστημα δύο (2) ημερών το αργότερο. Παρακαλούμε , σε περίπτωση επικοινωνίας σας με εμάς για πληροφορίες σχετικά με κάποια παραγγελία , να ξέρετε τον αριθμό της για πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας και αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αποστολές με άλλο τρόπο είναι δυνατόν να κανονιστούν κατόπιν συνεννοήσεως με τηλέφωνο ή email.

Σε περίπτωση μη παραλαβής παραγγελίας απο τον πελάτη και επιστροφής της σε εμάς , ενημερώνουμε τον πελάτη.  Αν ζητηθεί επαναποστολή , ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει τα ταχυδρομικά κόστη ξανά για την αποστολή της , η οποία θα πραγματοποιηθεί μόλις παραληφθούν τα χρήματα απο εμάς. Χρήματα μη παραληφθέντων παραγγελιών  ΔΕΝ επιστρἐφονται.

Ελαττωματικά προιόντα : Τα προιόντα είναι όλα ελεγμένα για την καλή λειτουργία τους και φωτογραφίζονται πρίν την αποστολή τους. Σε σπάνια περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελάττωμα , πρέπει να αναφερθεί σε εμάς τηλεφωνικά (τηλ : 2810301100) για περαιτέρω ενέργειες.

Δεν παρέχουμε υπηρεσίες κανενός είδους σε πελάτες που ακυρώνουν ή δεν πληρώνουν κατ’ εξακολούθηση (πάνω απο μία φορά) .

Διατηρούμε το δικαίωμα υπαναχώρησης σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής ή απρόβλεπτης έλλειψης προιόντος. Τα χρήματα επιστρέφονται στον πελάτη στο ακέραιο σε περίπτωση δικής μας υπαναχώρησης . Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη , αυτός πρέπει να αγοράσει προιόντα ίσου ποσού με το ποσό που έχει καταθέσει σε εμάς , εκτός των ταχυδρομικών τελών , δηλαδή στο ποσό αυτό δεν θα περιλαμβάνονται τα ταχυδρομικά κόστη τα οποία ή θα αφαιρεθούν απο το ήδη κατατεθέν ποσό ή θα κατατεθούν επιπροσθέτως. Διατηρούμε το δικαίωμα μη αποστολής παραγγελίας εφ’ οσον δεν έχουν κατατεθέι τα ταχυδρομικά κόστη στο ακέραιο.

Οι παραγγελίες είναι δυνατόν να ακυρωθούν στο διάστημα δύο (2) ημερών απο την ημερομηνία καταχώρησής τους και απο τα δύο μέρη (κατάστημα / πελάτης). Σε περίπτωση ακύρωσης απο το κατάστημα , θα επιστρέφονται τυχόν ποσά που έχουν κατατεθεί / μεταφερθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης απο τον πελάτη και έχουν κατατεθεί χρήματα , αυτός πρέπει να αγοράσει προιόντα ίσου ποσού με το κατατεθέν ποσό.

Επίσης οι παραγγελίες ακυρώνονται απο εμάς  μετά απο δύο (2) ημέρες μη εξόφλησής τους. Αν ο καταχωρητής ξανακάνει παραγγελία και συμβεί το ίδιο , τότε οι τυχόν μελλοντικές παραγγελίες του θα ακυρώνονται αμέσως.

Πληρωμές

Οι πληρωμές των προιόντων γίνονται μέσω paypal , πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης. Οι παραγγελίες πρέπει να εξοφλούνται μέσα σε δύο (2) ημέρες απο την ημερομηνία καταχώρησής τους. Αν περάσουν δύο (2) ημέρες και η παραγγελία μένει ανεξόφλητη , τότε θα ακυρώνεται.

Select Language