Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

πολιτικη απορρητου

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το silektiko.gr.υποστηρίζεται απο το κατάστημα MobileXpress , απο τα ποιό γνωστά και ίσως το μόνο κατάστημα που έχει απομείνει στον χώρο του Hi-Fi , των Vintage μηχανημάτων και παιχνιδομηχανών , μεταχειρισμένων δίσκων και εξαιρετικού σέρβις με δύσκολα και σπάνια ανταλλακτικά.
Θα μας βρείτε στην οδό Κνωσσού 17 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Κρατάμε μόνο τα στοιχεία που μας καταχωρούν οι πελάτες στο καλάθι αγορών τα οποία είναι αναγκαία για την ομαλή διεκπεραίωση της παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί . Αν κάποιος μας δίνει τα στοιχεία του  με άλλο τρόπο (ταχυδρομικά ή τηλεφωνικά) για την ίδια χρήση δεν θα χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο.

Φόρμες Επικοινωνίας

Η φόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιείται απο τον πελάτη ή επισκέπτη για επικοινωνία μέσω ηλεκτονικού ταχυδρομείου με τον ιστότοπό μας ( www.silektiko.gr)  και μόνο. Αυτό το μύνημα αποστέλλεται στην διεύθυνση silektiko.gr@gmail.com

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Tα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο μπορεί να προέρχεται από άλλους ιστότοπους και να συμπεριφέρεται με τον ίδιο  τρόπο σαν να επισκέπτεστε  τον άλλο ιστότοπο. Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα σχετικα με εσάς, να  χρησιμοποιούν cookies, να  ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με αυτό, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Τέτοιες δημοσιεύσεις / αναδημοσιεύσεις είναι για εμάς αποφευκτέες και προσπαθούμε να μην τις κάνουμε.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Δεν μοιραζόμαστε στοιχεία πελατών μας με κανένα.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Τα στοιχεία πελάτη κρατούνται επ ‘αόριστον.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Τα στοιχεία επικοινωνίας κρατούνται επ’ αόριστον.

Select Language